"The multimedia dance play adapts Tove Jansson’s The Tales from the Moominvalley. The Finnish classic is given a family friendly contemporary dance makeover and won a Shanghai EXPO 2010 Culture Award." thatsmags.com

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Blogistibloggaablogeja Osa 1: Hatuttaako?


Terve taas.

Tänään itse blogin kirjoittamisesta.

Arvasin että tulee vielä se päivä, kun tämän blogin sisältö alkaa elää ihan omaa elämäänsä.

Ja että tämä blogisti alkaa seuraamaan muiden blogistien blogeja. Ihan alvariinsa bloggailen kaikenlaista mielenkiintoista, joka (Ja kiitos tästä.) vie ajatukset hetkeksi pois siitä itsestään, mikä se oli(?), projektista.

Nii-in. Ja sitten vaan kirjoittamaan blogia näistä eskapistisista harrasteista. (Sitä paitsi turha luulla, että tämmöiset blogin kirjoittamiset mahtuisivat meillä työaikaan.)

Siis blogeista. Tarkoitukseni oli kirjoittaa tänään monista hatuista, joita Tanssivan Muumilaakson puvustukseen kuuluu. Ajattelin aloittaa hienosti otsikolla:

Hatuttaako?


Ja löysin seuraavanlaisen blogin:


http://hatuttaako.vuodatus.net/blog/

Hauskaa. Vuodatusta. Sitäkin. Mutta myös paljon muuta. Ihan arkipäiväistä toimintaa. Hyviä reseptejä ja muuta. Itse ostin lammasta ja ajattelin sen vielä ennen ensi-iltaa pistää uuniin. 150 astetta ja varmastikin 4-6 tuntia. Reilusta valkosipulia ja tinjamia. Hyvä punkku ja uunivihannekset.

Niin muuten.

Hatuttaako-blogin kirjoittaja suosittelee muutamaa itse lukemaansa blogia: Tsekkaa vaikka Kirahville kaulahuivi.

http://kirahvila.blogspot.comTerveisin,

Samuli Roininen, Tanssiva Muumilaakso -projekti

Ei kommentteja: