"The multimedia dance play adapts Tove Jansson’s The Tales from the Moominvalley. The Finnish classic is given a family friendly contemporary dance makeover and won a Shanghai EXPO 2010 Culture Award." thatsmags.com

Mikä Tanssiva Muumilaakso?

 

Rakastetut muumihahmot ihastuttavat visuaalisesti häikäisevässä koko perheen tanssiseikkailussa, jossa kroolataan, tassutellaan ja valssataan oikein olan takaa!


Tanssiva Muumilaakso (2010) on Tove Janssonin Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia -teoksen (1962) pohjalta käsikirjoitettu tanssiteos, joka avaa Janssonin teoksista tuttuja näkymättömyyden, toiseuden ja erilaisuuden teemoja. Tanssi, musiikki ja visuaaliset elementit kietoutuvat toisiinsa luoden kokonaisvaltaisen ja valloittavan maailman, joka on kaikille tuttu Janssonin tarinoista. 

Shanghai Expo 2010 Kulttuuripalkinnon saaja

Tanssiva Muumilaakso-teos liittyy Suomen kulttuuriohjelman Dancing Moominvalley Shanghai EXPO -hankkeeseen ja se esitettiin Shanghain EXPOSSA vuonna 2010. Kokonaisuus palkittiin myös Shanghai EXPO 2010 Kulttuuripalkinnolla ainoana Suomen paviljongin kulttuuriohjelman osallistujista! Tanssivan Muumilaakson 100. esitystä juhlittiin 6.2.2013! 

Kurkistuksia Tanssivaan Muumilaaksoon

on Tanssivan Muumilaakson puolen tunnin mittainen, vuorovaikutteinen pikkusisarteos, jossa kutsutaan myös yleisö mukaan tanssiin ja lauluun! 

Tove Janssonin juhlavuosi 2014

Vuonna 2014 tuli kuluneeksi 100 vuotta Tove Janssonin syntymästä. Tanssiteatteri MD ja Tanssiva Muumilaakso juhlistivat juhlavuotta sekä kotiesityksillä Hällä-näyttämöllä sekä kiertueella Suomessa ja ulkomailla!

Tutustu koko Tove Janssonin juhlavuoden ohjelmistoon Tove100-sivustolla!

 


Ei kommentteja: