"The multimedia dance play adapts Tove Jansson’s The Tales from the Moominvalley. The Finnish classic is given a family friendly contemporary dance makeover and won a Shanghai EXPO 2010 Culture Award." thatsmags.com

perjantai 4. toukokuuta 2012

On the Road Part 15: JOENSUU
Photo: Samuli Roininen, Copyrights: Moomin Characters Ltd

Hei vaan taas,

Karjalaan mennään. Tanssiteatteri MD ja Heikki Mäenpää & Muumilaakso-orkesteri vierailevat Karjalan messuilla.  - Tanssivaa Muumilaaksoa esitettäessä on monesti tullut esiintyjille sellainen olo, että yleisössäkin ollaan haluttu tanssia mukana. Ja on tietenkin saanutkin tanssia. Tanssihan voi tarttua. Tästäkö sitten on kyse, kun puhutaan vuorovaikutuksesta. Että saa tulla mukaan. Että tanssitaan ja lauletaan yhdessä. Tehdään ja koetaan yhdessä.

KURKISTUS TANSSIVAAN MUUMILAAKSOON

nähdään Joensuussa lauantaina 9.6. 2012 kaksi kertaa klo 10.30 sekä 13.00.

"Japanissa, Kiinassa ja USA:ssa suosiota saavuttaneet Heikki Mäenpään & Muumilaakso -orkesterin ja Tanssiteatteri MD:n musiikki- ja liikemaailmat johdattelevat Muumilaakson väen yleisön kanssa tanssin pyörteisiin.

Konsertit juhlistavat samalla 25–vuotiasta Tampereen taidemuseon Muumilaaksoa, josta löytyneet Tove Janssonin alkuperäiskuvitukset virittävät tuttujen Muumitarinoiden tunnelmiin.

Ensi kertaa Karjalassa mukaansa tempaavat vuorovaikutteiset konsertit sopivat kaikenikäisille ja niiden kesto on 45 minuuttia."
Tervetuloa!

Karjalanmessut»

Ei kommentteja: