"The multimedia dance play adapts Tove Jansson’s The Tales from the Moominvalley. The Finnish classic is given a family friendly contemporary dance makeover and won a Shanghai EXPO 2010 Culture Award." thatsmags.com

torstai 11. elokuuta 2011

Dancing Moomins in Finnfest 2011

You can meet the Dancing Moomins in San Diego, CA, USA. The Moomins take part of the FinnFest 2011 on August 11th, 12th and 13th.

Check us out at Tori or at the Town & Country Room!

2 kommenttia:

Terhi Tuominen kirjoitti...

Hei!

En malta olla kehumatta teidän Tanssivaa Muumilaakso näytöstä Finnfesteillä. Meillä oli lasten kanssa niin hauskaa että kävimme katsomassa esityksen kaksi kertaa! 1-vuotta 4-kuukautta vanha kuopukseni oli melkein pudota tuoliltansa kun oli niin jännää ja kivaa! Kolme-vuotias esikoiseni on puhunut Muumeista ihan lakkaamatta esityksien jälkeen.

Näki ihan selvästi että kaikki tanssijat olivat todella taitavia ja mikä mukavinta oli se että Tuutikki, Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen olivat niin ilmeikkäitä. Musiikista tulin niin onnelliseksi että tuntui kuin itsekkin olisin ollut Muumi Laaksossa tanssahtelemassa! Koreografia ja musiikki olivat aivan fantastisia!

Tämä oli ehdottomasti paras lasten tanssiteatteri näytös minkä olemme ikinä nähneet! Amerikkalaiset lasten näytelmät kun ovat yleensä ihan liian täyteen pakattuja, niin Tanssiva Muumilaakso tuntui ihan taivaalliselta niihin verrattuna!

Kiitos siis kun matkustitte näin kauas esittämään meille Ameriikan Suomalaisille mahtavaa tanssiteatteria!

Nyt tekisi mieli tulla Tampereelle katsomaan esitystä teidän omalla näyttämöllä, jossa kulissitkin näyttävät todella hienoilta!

Pistän sanan kiertämään Suomalaisille tutuille lapsiperheille!

Kiitos paljon!

Ystävällisin terveisin,
Terhi Tuominen ja lapset, Laina ja Finn

Tanssiteatteri MD kirjoitti...

Tervetuloa myös Tampereelle katsomaan koko teos! Syyskauden kotiesitykset löytyvät mm. täältä blogista.