"The multimedia dance play adapts Tove Jansson’s The Tales from the Moominvalley. The Finnish classic is given a family friendly contemporary dance makeover and won a Shanghai EXPO 2010 Culture Award." thatsmags.com

maanantai 15. marraskuuta 2010

Kielellisiä Osa 6: Hakusanoista

Moi vaan,

Nyt alkaa olla kulunut jo lähes vuosi ensimmäisestä tähän blogiin kirjoitetusta tekstistä.

Vuosi on mennyt karmean nopeasti. Tanssiva Muumilaakso on ollut varmasti suurin ja monimuotoisin työ, jota olen saanut olla tekemässä. Blogin kirjoittaminen on ollut uutta sekin. Antoisaa, kirjallista työtä, analyyttistä pohdintaa, tai vaikka vaan sanoja solmussa. Kaikkea tätä. Älykästä. Epä-älyllistä. Keskustelevaa. Omaa napaa.

Joskus iskee ajatus siitä, että lukeeko tätä kukaan. - Kun puuttuu katsoja, ja lukija. Kun toista ei näe. Kommunikaatio tuntuu melkoisen yksisuuntaiselta. Yksinpuhelulta.

On tätä tietenkin myös luettu. Kiitos siitä. Blogiin on tultu myös kiertotietä. Harhatietä. Vahingossa. Kiitos hakulaitteiden. Parhaat palat Tanssiva Muumilaakso blogiin johtaneista hakusanoista voisi kuullostaa tältä:

Kohtaa oma mörkösi.
Himmelin tekeminen.
Kaikkitietävä kärpänen katossa.
Millain piirretään Muumi Pappa?
Oljen leikkaus.
Striptease tanssija Jukka.
Laukku raamatulle.
Haisetko sinä?
Lasten kertoja.
Yksinolon puolesta.
Elämän tarkoitus kaaviona.
"Ironisia henkilöitö ei kannata piestä."
Kirahville kaulahuivi.


Moni sana siis vie Tanssiva Muumilaakso blogiin. Mutta että mitä on etsinyt henkilö hakusanallaan "Laukku raamatulle"? - Laukkua tietenkin. Raamatulle.


OIkein hauskaa talven alkua.

Tanssiva Muumilaakso vielä viimeisen kerran tämän vuoden puolella Hällässä 21. - 24.11.

Nähdään.

Terveisin,

Samuli

Ei kommentteja: